TEDx Aruba Viewing Party – 23 september 2015

Het Nederlandse Consulaat in Miami in samenwerking met TEDx Aruba en de Aruba Tourism Authority organiseert op 23 september van 18:00 uur tot 22:00 uur een TEDx Aruba Viewing Party. Het Nederlands-Caribische eiland Aruba heeft de ambitie om een 100% duurzame maatschappij te creëren. Om deze ambitie te realiseren is Aruba continu op zoek naar individuen en bedrijven die ideeën op het gebied van duurzaamheid willen delen en waar nodig kunnen uitvoeren.

Op 23 september wordt op Aruba een TEDx evenement georganiseerd waar circa 500 mensen aan zullen deelnemen. Tegelijkertijd zal dit evenement wereldwijd live worden gestreamd op verschillende Nederlandse ambassades en consulaten, waaronder het Nederlandse consulaat in Miami. Het Nederlandse consulaat nodigt individuen en bedrijven uit deze TEDx Aruba viewing party bij te wonen die:

1. Actief kunnen meedenken en ideeën willen wisselen voor het realiseren van een 100% duurzame maatschappij op Aruba, of
2. Bedrijven die oplossingen in huis hebben die kunnen bijdragen aan een 100% duurzame maatschappij op Aruba

Het idee is om 23 september hier in Miami de Live stream te volgen op Aruba en onderling ideeën te wisselen op het gebied van duurzaamheid onder het genot van een hapje en een drankje.

Locatie:
DoubleTree by Hilton Grand Hotel Biscayne Bay
1717 N Bayshore Dr.
Miami, FL 33132

De officiële registratie voor deze viewing party is nog niet gestart, maar individuen of bedrijven die alvast hun interesse om deel te nemen kenbaar willen maken, kunnen een email met hun gegevens sturen naar MIA-RSVP@minbuza.nl. Zodra het programma van 23 september definitief rond is zal er een officiële uitnodiging worden gestuurd met een link om te registreren. Deelname aan het evenement is gratis op first come, first served basis.

Voor meer informatie over het TEDx Aruba event zie ook: www.tedxaruba.com.