Sinterklaasfeest 2017

De N.A.S.F. organiseert op zaterdag 2 december van 1.30 – 4.30 PM met hulp van de Oranjebloesem weer een gezellig en echt Nederlandse Sinterklaasfeest. We zorgen uiteraard voor de Sint met zijn moderne “roet Pieten”, spelletjes, koffie, thee, limonade en alcoholische drankjes voor de ouders, Sint lekkernijen en Hollandse poffertjes.

Locatie:
Scandinavian Church and Center, Breezeway Hall.
2950 South Flamingo Road, Davie, FL 33330.

Programma/Opzet.
In kleine groepjes zullen de kinderen bij de Sint komen en hun cadeautje overhandigt krijgen.

Cadeau:
Alle ouders brengen een cadeau mee voor hun eigen kind(eren). Graag een cadeau van maximaal $25, om het een leuk en gelijkwaardig te houden. Schrijf eventueel een gedicht voor je kind(eren) en plak dit aan het cadeautje vast. De ouders kunnen dit gedicht zelf voorlezen nadat je kind(eren) het cadeau van Sinterklaas heeft gekregen.
Belangrijk: het cadeau ingepakt en voorzien van voor- en achternaam van je kind ongezien inleveren in de keuken tijdens het event.

Tekenwedstrijd:
Dit jaar kunnen alle kinderen meedoen met de Sinterklaas-tekenwedstrijd. Op de middag zelf kunnen de kinderen een mooie tekening maken en aan het einde van de middag worden de prijswinnaars bekend gemaakt en die winnen een mooie prijs!

Kosten:

Gratis voor kinderen van N.A.S.F. leden. Kinderen van niet-leden betalen $5 per kind. Kosten per volwassene is $10 per persoon.

Aanmeldingen alleen online! Geen verkoop aan de deur op de dag zelf!
Dus wees er snel bij en meld je uiterlijk 25 november online aan via deze link!