Nieuws vanuit The Netherlands Chamber of Commerce for South-Florida

logo_Netherlands_Chamber_of_Commerce_South_Florida_JPEG smallThe Netherlands Chamber of Commerce for South-Florida Inc. is een non-profit organization ter ondersteuning van de belangen en doelstellingen van de Dutch business community in South-Florida. Wij leveren een essentiële bijdrage aan het sociale welzijn van zakelijke activiteiten in deze regio met als doel het bevorderen en uitbreiden van jouw zakelijke netwerk en persoonlijke contacten. Wij staan in nauw contact met het Consulaat in Miami en zijn ook aangesloten bij de Netherlands American Business Council (NABC) in Washington D.C, waardoor ook direct contact mogelijk is met alle andere in de US nation-wide actieve Netherlands Chambers of Commerce.

Na de herstart in het najaar van 2014 is hard gewerkt door een board samen te stellen, waarin Nederlandse ondernemers en bestuurders zitting hebben, die door hun in de US opgedane zakelijke ervaring en hun contacten graag willen delen met de members. Hiervoor zullen periodieke netwerkborrels en gezellige sociale & sportieve events worden georganiseerd, waarbij ook interessante sprekers worden uitgenodigd.

Vanuit de verschillende achtergronden en disciplines van onze board members (o.a. in loondienst, zelfstandig MKB ondernemer, juristen, makelaars, investment consultants en senior executives van multinationals etc.) adviseren en ondersteunen wij onze members via een breed pakket van in eerste instantie (geheel gratis) diensten. Denk hierbij onder andere aan adviezen op het gebied van vestiging (zowel zakelijk alsmede huisvesting en bedrijfsruimte), marketing & PR, import en export, business seminars, immigratie, verblijfsvisums en werk-en andere vergunningen, belastingen, bancaire zaken en zakelijke en persoonlijke wet- en regelgevingen. Ook wanneer er belangstelling bestaat om vanuit South Florida afzetmarkten te gaan benaderen in de Caribische en Latijns-Amerikaanse regio bestaat binnen de board een professionele know how. Kortom, een breed scala van services die het beoogde zakelijke succes en het prettig kunnen leven en wonen in the Sunshine State kunnen bevorderen en wellicht tevens voorkomen dat het bekende “wiel” niet weer opnieuw hoeft te worden uitgevonden.

Voor meer informatie en om zich aan te sluiten als new member is iedereen van harte welkom om contact op te nemen met het kantoor van de Chamber via de volgende gegevens:

Leslie A E Van Delft, LL.M
President van de Netherlands Chamber of Commerce for South-Florida Inc.
Direct contact via lvdlaw@gmail.com of via (305) 778 1301

Chamber of Commerce office:
Graziella Marandi via (305) 504 5835 of via: info@ncocsfl.org en onze website: www.ncocsfl.org