Contact

Algemene contactgegevens:
N.A.S.F. (Netherlands Association of South Florida)
915 Garnet Cir
Weston FL33326

Algemeen e-mailadres:                      info@dutchclubsouthflorida.com

Sponsors & algemene bestuurszaken: president@dutchclubsouthflorida.com
Ledenadministratie & membership:     info@dutchclubsouthflorida.com

Evenementen:                                   events@dutchclubsouthflorida.com

Marketing & communicatie:                media@dutchclubsouthflorida.com

Neem voor meer informatie direct contact op met één van onze Board Members.

Board Members:
Het bestuur van de N.A.S.F. bestaat uit een aantal enthousiaste Nederlandse vrijwilligers die zich in South Florida hebben gevestigd. Regelmatig hebben zij bestuursvergaderingen om nieuwe activiteiten op te zetten en dragen zorg voor alle algemene bestuurszaken rondom de N.A.S.F.

Eugenie

Eugenie Meijer

Ledenadministratie

Eugenie Meijer zorgt sinds november 2016 voor de ledenadministratie van de N.A.S.F. Ze is geboren en getogen in Raalte, getrouwd met Gustavo (Guus) Pfeifer en heeft 2 kinderen Guus (13) en Felipe (12). Sinds December 2014 zijn ze woonachtig in Weston, FL. Eugenie werkt hier voor een software bedrijf dat helpt met FATCA compliance.

Schermafbeelding 2017-10-16 om 12.27.00

Celine Hansen

Media Manager

Celine is sinds haar verhuizing naar Florida in augustus 2017 Media Coordinator van de N.A.S.F. Zij is verantwoordelijk voor alle communicatie rondom de vereniging. Zo houdt ze de website bij, voorziet ze alle leden  van onze nieuwsbrief en houdt iedereen op de hoogte via Facebook. Ze woont met haar man Bart en haar 3 zoons, Frank, Chris en … Read More

Gra bday 2012

Graziella Marandi

President

Graziella Marandi is de nieuwe voorzitter van de Dutch club. Ze is geboren en getogen in Amsterdam en sinds 1993 woonachtig in Miami Beach. Vanaf 1997 is ze lid en vrijwilliger van de Dutch Club en heeft altijd genoten van alle evenementen die door de Dutch Club zijn georganiseerd.