Afgelopen evenementen

Koningsdag 2016
Met zo’n 200 volwassenen en kinderen hebben we op 30 april jl. de 49e verjaardag van onze koning gevierd! Het was een prachtige zonnige dag en de locatie Sjomannskirchen te Davie leende zich bij uitstek voor een familiedag als deze. Het terras buiten was minstens net zo vol als de tafels binnen in de airco  en onder het genot van een drankje en Nederlandse muziek was het geweldig zoveel oude bekenden en nieuwe gezichten te zien. Iedereen had wederom veel werk gemaakt van zijn of haar outfits! De Nederlandse school heeft de kinderspelen georganiseerd en een leuk optreden verzorgd. Er waren leuke prijzen tijdens de loterij, met als klap op de vuurpijl een helicoptervlucht. Deze was gewonnen door Richard van Pelt en misschien spot hij ook meteen een leuk huis… En misschien wel het belangrijkste op een feestdag als Koningsdag was het eten: de rijsttafel die met veel liefde was bereid door de vrijwilligers, de verse poffertjes gebakken door Rhody en de kroketten en bitterballen.

Nieuwjaarsreceptie 2016
Onze nieuwjaarsreceptie vond plaats bij Shake-a-Leg in Miami. Het was een zeer geslaagde receptie met een grote opkomst ondanks het koele weer. Graag willen we ambassadeur Henne Schuwer bedanken voor zijn komst en zijn mooie en diepere boodschap. Tevens willen we onze Consul Generaal Nathalie Olijslager bedanken voor de sponsoring. Dat waarderen we zeer. Iedereen heeft ook heerijk genoten van de lekkere Italiaanse hapjes van Italcibus (www.ItalCibus.com). Dank aan alle vrijwilligers en graag tot ons volgende event.

Nieuwjaarsduik een groot succes!
Het nieuwe jaar begon fantastisch! Op 1 januari 2016 waagden vele leden zich in de zee voor de nieuwjaarsduik.Een echte “polar dive” was het niet met de strakblauwe lucht en 27C, een stuk aangenamer dan in Scheveningen. Na de duik was het tijd voor de heerlijke erwtensoep die Truus had gemaakt en een broodje worst. Onze nieuwjaarsduik heeft dit jaar zelfs de Telegraaf gehaald! Bekijk hier de foto’s van deze zonnige nieuwjaarsduik we ook een filmpje!

Succesvol Dutch Wave Environmental Festival
Het Wave Festival was een milieu event opgezet door het Nederlandse Consulaat. Ook de N.A.S.F. had er een booth, vanwege ons Nederlander-zijn. Het event was druk bezocht, en de sjoelbak in de N.A.S.F. booth trok veel interesse. We hebben hierdoor ook een aantal nieuwe families geworven die we mogen verwelkomen in onze club, waar we uiteraard blij mee zijn. Daarnaast was het een ongedwongen en sfeervol event om meer bewustwording te creëren voor ons milieu, met veel interessante sprekers en stands!